Bel 06 – 29321177  |  Hof van Twente

2016-07-08-05-Delil-EVM

Wie is

Jan Delil Ongediertebestrijding is een  gecertificeerd bestrijdingsbedrijf gevestigd in Bentelo en gespecialiceerd in preventie en bestrijden van ongedierte voor de particuliere en zakelijke markt in de gemeente Hof van Twente en omstreken.

Jan Delil beschikt over modere middelen om u vakkundig en netjes te verlossen van insecten en knaagdieren. Korte lijnen, één op één contact zonder gedoe. Even bellen en je bent van je probleem af.

 

Wat we doen

insecten komen onlosmakelijk voor in het leven van een mens. Insekten brengen ziektes over of kunnen ervoor zorgen dat ze oogst en gewassen opeten. Schade en overlast kunnen erg groot zijn.

 Wij bestrijden insecten vanaf de bron. Dit zijn de schuilplekken zoals voegen, tussen dakpannen of in bomen. Dit doen we met inspuiten een zuiver vloeibaar middel of milieuvriendelijk insecticidenpoeder. U hoeft niets te doen. Wij voorkomen en bestrijden eventuele overlast.

Het verschil

Jan Delil werkt snel en adequaat. Geen dagen wachten, geen wachttijden, geen administratieve handeling. Heel simpel, u belt en in afzienbare tijd ben je voor een klein bedrag van een groot probleem af.

 Omdat Jan Delil werkt in een klein werkgebied is hij snel ter plaatse met alle nodige matirialen om snel en deskundig de oorzaak aan te pakken.

 Jan Delil is EVM gecertificeerd en mag officieel ongedierte bestrijden met alle professionele middelen die hiertoe behoren. Hiervoor heeft hij het Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdier-preventie (EVM) afgerond en mag zich vakbekwaam noemen.